Eat & relax

Bernie's bar & kitchen

Op de vernieuwde pits van Circuit Zandvoort ligt Bernie’s Bar & Kitchen, het nieuwe restaurant met uitzicht over de befaamde Tarzanbocht. Een plek van voelbare historische betekenis, maar dan met een nieuwe en verbeterde formule.

Bij Bernie’s loop je binnen voor een hamburger, een hele kip van de ambachtelijke Inka Grill, een broodje of een drankje. Tijdens evenementen serveert het restaurant tevens catering op het circuit.

Bij Bernie’s ontsnap je even helemaal aan de drukte, zonder er een seconde van te missen. Of er nu wel of geen competitie op het asfalt is.

Reserveren

Catering

Neem je binnenkort deel aan een race op Circuit Zandvoort, organiseer je een bedrijfsevenement of behoor je tot de crew van een team? Dan biedt Bernie’s jou de mogelijkheid om catering geserveerd te krijgen op het circuit. Het assortiment bestaat uit warme en koude gerechten voor ieder moment van de dag. Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie contact met ons op.

Bekijk het foodbook

Menu

Ons restaurant is de hele dag geopend en serveert ontbijt, lunch en diner. Tijdens evenementen serveert het restaurant tevens catering op het circuit. Kijk voor meer informatie over de prijzen en mogelijkheden op de catering pagina.

Bekijk het menu

Reserveren

In de module aan de rechterzijde van deze pagina is het mogelijk een reservering te maken. Heeft u een aanvraag voor een groep of catering? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bernie’s Bar & Kitchen

Burgemeester van Alphenstraat 108 2041 KP Zandvoort
T: 023-5740776
E: bernies@circuitzandvoort.nl
Bernie’s Bar & Kitchen is dagelijks vanaf 9:00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Boulevard Barnaart 65
2041 JA Zandvoort
Telefoon: +31235737583
E-mail: info@berniesbeachclub.com
Back to Bernies Bar & Kitchen Circuit